Kracht van Nei gestart in ruimte Dorpsservicewinkel

Hallo, mijn naam is Brenda Josemanders ik woon in Gassel, ik ben getrouwd met Maikel. Samen hebben we twee zonen. Onlangs ben ik geslaagd voor de opleiding NEI therapeute, en heb ik de stap genomen om mijn eigen praktijk Kracht van NEI te gaan beginnen.

 

NEI betekent: Neuro Emotionele Integratie het denken, begrijpen en voelen komen in evenwicht. Klachten ontstaan door onverwerkte emoties die we hebben opgeslagen in ons onderbewuste. Ons gedrag wordt door ons onderbewuste bepaald en daardoor begrijpen we vaak niet waarom we gespannen, boos of angstig reageren. Onverwerkte emoties kunnen op lange termijn zelfs leiden tot lichamelijke klachten of ziekte.

 

De kracht van NEI is dat vaak al na 1 consult duidelijk wordt welke emoties of patronen de oorzaak van de klachten zijn. Door dat inzicht komt er energie vrij om oude patronen los te laten en een nieuwe start te maken. Het is een mooie, bijzondere methode, zonder aangeraakt te worden, waardoor je meer ruimte gaat voelen en gelukkiger kunt zijn. Het werkt op een vriendelijke manier zonder veel in de diepte te gaan en pijnlijke situaties op te roepen. NEI pakt de oorzaak aan, waardoor er weer balans in je leven ontstaat en je beter in je vel gaat zitten. Het is een laagdrempelige manier om jouw klachten te verhelpen.

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan kun u contact met me opnemen voor vragen of om een afspraak te maken via 06 13091911 of brenda@krachtvannei.nl

U kunt ook een kijkje nemen op mijn website: www.krachtvannei.nl Ik heb in Ut Turp een ruimte tot mijn beschikking op maandagochtend en donderdagavond. Het is ook mogelijk om bij u thuis af te spreken.

 

Graag tot ziens.

Groetjes Brenda Josemanders

Noot redactie: Vanaf september  2020  houdt Brenda haar praktijk aan huis. Wij zijn blij voor haar dat wij haarmede  op weg hebben kunnen maken naar een mooie eigen praktijk.