Help Gassel! Stem Gassel!

Gassel – Mogelijk hebben jullie al iets gelezen of gehoord van “Kroonappels”. Het heeft te maken met de kroning en troonopvolging van onze nieuwe koning. Wij van “Ut Turp” Dorpsservicepunt Gassel hebben ons ingeschreven. Nu moet er 15, 16 en 17 maart gestemd worden wie van alle ingeschreven dorpen of buurten het beste project heeft aangemeld.

Wij zijn natuurlijk als dorp en als gemeente niet echt groot, maar we kunnen met z’n allen wel laten zien, waarin een klein dorp of gemeente groot kan zijn. Dus iedereen met een P.C. of mailadres in gemeente Grave, kom op allemaal !!!!!!! Dat zal er wel weer om gaan spannen. Alle stemmers van de gemeente of ze jong of oud zijn, dat maakt niet uit, als ze maar in gemeente Grave wonen of werken. Want zo zegt het Oranje fonds, de inwoners kennen hun eigen project het beste.

Wij zoeken dus hulp en steun bij alle inwoners van gemeente Grave om op ons project te stemmen. Dus naast Gassel ook Velp, Escharen en Grave. Mochten wij uw stem en steun krijgen, dan vragen wij u meteen, dit ook aan uw mailadressen door te geven en ook hun te vragen op “Ut Turp” te stemmen.

Op deze manier hopen wij een kettingreactie in gang te krijgen en op die manier duizenden stemmen voor Gassel binnen te halen. Zonder uw hulp gaan wij dat niet redden, om op te boksen tegen die grotere plaatsen. Ga naar www.kroonappels.nl en zoek dan bij deelnemers gemeente Grave. Dan ziet u de inzending van “Ut Turp”.

Over deze wedstrijd en het stemmen komt volgende week een enorme publiciteit op gang via internet, radio, t.v. en mogelijk nog andere media. Dus blijf het a.u.b. volgen en STEM. Voor de volledigheid sturen wij hierbij nog een omschrijving van “Ut Turp” welke je zou kunnen mee sturen naar jouw mailadressen.