Goede Doelen Week Grave van start

 Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl
GRAVE – In de gemeente Grave vindt van maandag 4 tot en met zondag 10 juni de Goede Doelen Week plaats. Collectanten komen in Escharen, Gassel, Grave en Velp aan de deur om voor meerdere goede doelen tegelijk geld op te halen. Door dit te combineren hoeven de organisaties minder vaak op pad. Deze manier van collecteren is een groot succes.

In de week voorafgaand aan de collecte bezorgen de collectanten huis aan huis in een open envelop een brief met een korte uitleg en een donatielijst. Per organisatie is er ruimte om aan te geven hoeveel je wenst te doneren. Onderaan de lijst kan het totaalbedrag worden ingevuld. Dit bedrag stop je samen met de ingevulde lijst in de envelop, die vervolgens wordt dichtgeplakt. De collectanten komen deze tussen 4 en 10 juni weer ophalen.

Escharen, Grave en Velp
Brandwondenstichting, Diabetes Fonds, Hartstichting, Hersenstichting, KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Nationaal MS fonds , Maag- Lever- Darmstichting, Nierstichting en Reumafonds.

Gassel
Brandwondenstichting, Epilepsiefonds, Handicap NL (voorheen Fonds Verstandelijk gehandicapten), Hartstichting, Hersenstichting, KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Maag lever Darmstichting, Nierstichting, Prins Bernard Cultuurfonds en Rode Kruis.