Geslaagde NL Doet dag dorpsservicewinkel

Ook dit jaar waren de vrijwilligers in Gassel voor het vierde jaar weer actief tijdens de NL. Doet dagen in en rondom het Dorpsservicepunt.

14 vrijwilligers begonnen met hun activiteiten  om 9.00 uur in en om de winkel.

Door het grote aantal mensen, wat op vrijdag beschikbaar was, werd de gehele klus in een dag geklaard. Dat de winkel het ons gevoel aan ons dorp geeft bleek duidelijk uit het feit van de vele complimenten die de vrijwilligers kregen van winkelbezoekers, maar ook van passerende dorpsgenoten ”Gullie zet goeeed bezig” Zelfs een nieuwe inwoonster van Gassel, mevrouw Meijers, had via de Dorpsraad aangegeven wel als vrijwilliger bij de Dorpsservicewinkel aan de de slag te willen. Ook enkele dorpsgenoten die door de wapperende vlaggetjes en spandoeken opmerkzaam werden gemaakt op de activiteiten gaven zich spontaan op volgend jaar ook te willen mee helpen.

Dank aan bakker Bongaards en slager Hermanussen voor de heerlijkheden bij de koffie , de lunch en bij de middag koffie.  Ook zij wilde laten blijken veel respect en waardering te hebben voor deze vrijwilligers en ze wilden ze graag op deze manier verwennen. En dat is ze dan ook goed gelukt. Met de financiële bijdrage van het Oranje fonds werden alle gehuurde machines en poetsmiddelen betaald. Dus al met al voor de servicewinkel en voor ons dorp weer een geslaagde activiteit, die door de samenwerking en de inzet van onze vrijwilligers niet alleen erg gezellig was, maar het resultaat mag er ook zijn. Alles ziet er weer piekfijn  uit en we kunnen weer een heel jaar trots zijn op een schoon dorpsservicepunt.