Fysiotherapie De Hampoort nieuwe onderneming in Dorpsservicewinkel Gassel

Fysiotherapie De Hampoort – nu ook in Gassel. Vanaf heden is het mogelijk om voor een fysiotherapeutische behandeling binnen Gassel te blijven.

Nadat bekend is geworden dat medio 2019 de Buurtmarkt in Gassel heropend gaat worden maakt vanaf oktober 2018 de Fysiotherapie De Hampoort ook deel uit van de ondernemers die gehuisvest zijn in de dorpsservicewinkel in Gassel.

Fysiotherapie de Hampoort is een professioneel werkende praktijk met vele specialisaties die aangeboden worden door een team van gedreven en betrokken therapeuten. Zij streven naar een passende en effectieve behandeling.

Als onderdeel van Gezondheidscentrum De Hampoort in Grave hebben zij een diversiteit aan specialismen binnen hun vakgebied in huis zowel op het gebied van ouderenfysiotherapie-, de sporters en als lid van Schoudercentrum Nijmegen (SCN) waardoor onze expertise op het gebied van schouderklachten groot is. Tevens zijn zij lid van het COPD-Netwerk Nijmegen en het Artrose Netwerk Nijmegen.

Zij staan voor deskundigheid en betrokkenheid en zorgen altijd voor een persoonlijke benadering.

Wanneer u zich in vertrouwde handen voelt, is dat voor hen het grootste compliment. Zij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen de (pijn)klacht en richten zich op de mens achter de pijnklacht.

Fysiotherapie de Hampoort werkt al meer dan 25 jaar samen met andere partijen zoals, huisartsen, specialisten, paramedische netwerken, sportverenigingen en andere instellingen.

Stichting Dorpsservicewinkel Gassel is verheugd dat de praktijk Fysiotherapie De Hampoort van Monique de Wit een bijdrage gaan leveren aan de leefbaarheid in Gassel. Er wordt gestart vanaf oktober 2018 met een gratis inloopspreekuur op de maandagavond tussen 17.45 en 18.45 uur in “Ut Turp” aan het Julianaplein. Op dit inloopspreekuur is iedereen welkom die graag wil weten wat de oorzaak van zijn of haar klacht is of een diagnose wil hebben.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0486-471931 of mailen naar: info@fysiotherapiedehampoort.nl.