Druk bezochte Vrijwilligersavond Ut Turp

“Vele handen maken licht werk” is het gezegde en dat geldt zeker voor de activiteiten van de Dorpsservicewinkel. Want zonder de inzet van vrijwilligers zou het niet mogelijk zijn om bv de NL Doet dag te organiseren en het ontsteken van de Lemkes. Het grote deel van het werk wordt door hun verzet. Zo wordt de binnen- en buitenkant van het winkelpand weer helemaal schoongemaakt, erwtensoep en krentenbrood uitgedeeld met hulp van onze van vrijwilligers. Het bestuur is hier erg blij mee!

Maar het is meer dan alleen maar werken, het is ook samen iets dóen; je buurtgenoten beter leren kennen en daardoor betrokken zijn bij elkaar. Leuk, nuttig en gezellig!

Zo was het ook op de avond van 22 mei j.l. toen wel 37 van de 42 vrijwilligers aanwezig waren op dit jaarlijkse voor hen georganiseerde avond door het bestuur leuk, nuttig en gezellig. Wij als bestuur zijn trots dat wij zo veel vrijwilligers hebben en dat er ook nog steeds jonge vrijwilligers zich melden om voor de Dorpsservicewinkel mee te helpen met activiteiten. Bedankt allemaal weer voor jullie inzet en we hopen jullie weer te zien bij de volgende activiteit met een naar alle waarschijnlijkheid bruisende dorpsservicewinkel.